SERVICII

GRAFICĂ ȘI DTP

Asigurăm realizarea concepției grafice, analiza și corectarea fișierelor destinate printării și serviciul pre-press în cadrul departamentului DTP.

TIPAR DIGITAL

Printul digital este ideal în cazul tirajelor mici.

Tipărituri ce pot fi realizate digital: cărți de vizita, fluturași,  broșuri,  afișe,  invitații,  coli cu antet, etc.

TIPAR OFFSET

Printul offset este soluția cea mai potrivită pentru lucrările cu tiraj mare, datorită  unui raport ideal preț – calitate.

Gama  de produse ce se poate realiza prin tipărire offset este foarte variată: mape, broșuri, reviste, coli cu antet, pungi cadou, felicitări,  pliante, etichete, postere, afișe,  etc…

PRINTARE DATE VARIABILE ȘI DIRECT MAIL

Prin printarea datelor variabile puteți să comunicați cu fiecare partener de business, iar acest procedeu de marketing este eficient datorită unei rate mari de răspuns.

Tipărirea se poate face din baza de date a clientului, iar expedierea o realizam prin poștă sau prin curierat

PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI

Putem executa printuri digitale de mari dimensiuni indoor sau outdoor: mesh-uri, bannere, fețe  casete luminoase, etc. Tiparirea se poate realiza pe diverse materiale: autocolant, hârtie,  PVC, etc.

ÎNNOBILĂRI ALE HÂRTIEI

Plastifiere

Operațiunea de finisare post-tipar prin care se acoperă hârtia/cartonul cu un strat de plastic ce conferă lucrarii protecție și rezistență timp îndelungat. Plastifiere a poate fi: mată, lucioasa sau soft-touch.

Lăcuire totală sau selectivă UV

Procedeu prin care putem îmbraca hârtia sau cartonul într-un strat de lac lucios sau mat. Pentru a da un efect deosebit, lacul UV se poate aplica și selectiv pe anumite porțiuni din grafică.

Aplicare folio

Metoda de personalizare prin care se aplică o folie metalizată cu ajutorul unui clișeu de magneziu pe hârtie, carton, piele, balacron, etc. Culorile foliei pot fi variate: auriu, arămiu, argintiu, albastru metalizat, rosu metalizat, verde metalizat, etc. Produse ce pot fi personalizate prin aplicare de folio: cărți de vizită, agende, invitații, mape, coperți, etc.

Timbru sec sau emboss-are

Prin aceste procedee se pot scoate în evidentă anumite elemente (sigle, texte, etc.) din grafică prin intermendiul unor clișee din magneziu. Gama de produse pe care se poate aplica timbru sec sau emboss este vastă: etichete, carți de vizită, agende, invitații, pliante, cataloage, mape, etc.

 CUTTER – PLOTER ȘI ȘTANȚARE

Folosim cutter-ploter-ul pentru a decupa materiale printare diverse (PVC, autocolant, etc.) utilizate pentru personalizări: folii, bannere, casete luminoase, autoturisme, autoutilitare, panouri publicitare, etc.

Ștanțarea este un procedeu de decupare a unui produs după un contur oarecare. Astfel putem da forme unei game variate de produse: mape, wobbler-e, cutii, etc.

LEGĂTORIE MANUALĂ ȘI MECANICĂ

O mare parte dintre lucrările de tipar sau serigrafie necesită finisări ulterioare. Astfel putem executa atât finisări mecanice (lipiri cutii, pungi cadou pe utilaje dedicate, etc.) cât și legătorie manuală: fălțuire,  cașerare, închidere cutii, pungi pentru cadouri, etc.

PERSONALIZARE OBIECTE PROMOȚIONALE

Tampografie

Tampografia este o metodă de imprimare pe suprafețe plane sau cilindrice prin intermediul tampoanele siliconul a uneia sau a mai multor culori. Obiecte ce pot fi personalizate prin tampografie: pixuri, brichete, CD-URI,  etc.

Serigrafie

Serigrafia este un procedeu prin care se aplica cerneala prin intermediul unei site pe materiale diverse: textile,  plastic, hârtie,  carton, metal, etc. Personalizare prin serigrafie a obiectelor promoționale se poate face într-una sau în mai multe culori.

Transfer termic

Procedeu de mare acuratețe prin care se imprimă o imagine pe suporturi textile variate: bumbac, poliester, în,  cânepă, etc. Imaginea poate fi la o culoare sau în policromie.

Gravare

Prin gravură se pot personaliza diverse obiecte promoționale din piele, metal, sticlă, cum ar fi: pixuri, brelocuri, agende, căni, brichete, etc.

Broderie

Utilizăm personalizarea prin broderie pentru materiale textile: tricouri, cămăși, geci,  veste, șepci,  etc.

Sublimare

Modalitate de imprimare cu rezistență în timp a unei game largi de materiale: plută,  inox, sticlă, piatră, textile din poliester, lemn, etc.

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress